Cristian Ionuț Ceapraz

Acasă / Cristian Ionuț Ceapraz

Cristian Ionuț Ceapraz

Dansator & Actor

Cristian este un artist versatil și talentat,  cu o pasiune deosebită pentru dans și teatru. De-a lungul carierei sale, a excelat în mai multe domenii artistice, aducând în viață personaje memorabile și creând experiențe unice pentru publicul ARTIZ.

Multiplu campion național în dans, Cristian strălucește pe scenă prin grația și expresivitatea sa. Abilitățile sale excepționale și pasiunea pentru dans i-au permis să evolueze în diverse genuri, demonstrându-și talentul și dedicarea în fiecare mișcare.

Pe lângă dans, Cristian se remarcă și în domeniul actoriei. El a reușit să-și aducă contribuția într-un mod aparte, portretizând cu succes personajul legendar al lui Dracula în cadrul producțiilor ARTIZ. Prin abilitățile sale actoricești remarcabile, reușește să transmită autenticitate și mister în interpretarea acestui personaj iconic.

Cristian este, de asemenea, dansator principal din Male Cabaret Show, unde își etalează grația și carisma într-un spectacol plin de energie și senzualitate.

Cu o carieră artistică bogată și o pasiune neîncetată pentru creație, Cristian aduce valoare adăugată echipei ARTIZ, contribuind la spectacole memorabile și experiențe artistice de neuitat pentru public.

Profile details

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu evenimentele ARTIZ!

Fii primul care află de evenimentele ARTIZ