Roxana Georgiana Cernăuțeanu

Acasă / Roxana Georgiana Cernăuțeanu

Roxana Georgiana Cernăuțeanu

Actriță și Workshop Leader

Roxana Cernăuțeanu este o talentată actriță de teatru de păpuși, coordonator și creator al cursurilor de improvizație, având o vastă experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente în cadrul organizațiilor multinaționale și ONG-uri. Masterandă în știința comunicării, manifestă o pasiune desăvârșită pentru artă, oameni și frumos.

Absolventă a cursurilor de teatru și a prestigioasei Școli de Film “Pygmalion”, sub îndrumarea prețioasă a doamnei Stela Popescu, Roxana aduce o notă de profesionalism și calitate în fiecare proiect în care se implică.

Cu un portofoliu divers și bogat, Roxana a coordonat și organizat evenimente precum team building-uri, conferințe de vânzări, conferințe de management și leadership, campanii de strângere de fonduri și evenimente private. Atentă la detalii și pasionată de creație, ea îmbină cu pricepere și eleganță latura artistică cu cerințele specifice fiecărui eveniment.

Cu expertiza sa în comunicare și teatru, Roxana oferă un plus de valoare și originalitate evenimentelor, creând experiențe unice și memorabile pentru participanți. Dedicată și entuziasmată de fiecare proiect în parte, Roxana aduce în echipa noastră de organizatori de evenimente o viziune profesională și o abordare inovatoare, asigurând succesul fiecărei întâlniri speciale.

Roxana este un talent autentic, un performer cu abilități de improvizație remarcabile. Cu un set complex de talente, ea aduce o energie vibrantă și o abordare inovatoare în lumea artistică. Roxana este cunoscută pentru abilitățile sale de oratorie, farmecul și carisma sa captivante. Datorită pasiunii sale pentru istorie, explorează și dezvăluie secretele tărâmului magic al trecutului. Aprofundându-și cunoștințele, ea reușește să aducă autenticitate și magie în spectacolele și evenimentele create de ARTIZ.

Cu diplomația sa înnăscută, Roxana este capabilă să stabilească conexiuni puternice cu publicul, adaptându-se cu ușurință la orice situație și captând atenția auditoriului său. Talentele ei de improvizație o ajută să creeze momente unice și neprevăzute, care vor încânta și vor surprinde publicul.

În echipa ARTIZ, Roxana este un membru de încredere, aducând o contribuție valoroasă la producțiile și evenimentele noastre. Prin pasiunea ei pentru istorie și abilitățile sale versatile, Roxana ne ajută să aducem la viață personaje fascinante și să creăm experiențe memorabile pentru publicul nostru.

Cu un spirit vibrant și o dedicație deplină pentru artă și istorie, Roxana completează echipa ARTIZ și ne ajută să continuăm să aducem bucurie, fascinație și emoție în lumea spectacolului și a divertismentului.

Profile details

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu evenimentele ARTIZ!

Fii primul care află de evenimentele ARTIZ