Iza-Florina Porumbu

Acasă / Iza-Florina Porumbu

Iza-Florina Porumbu

Fondatoare ARTIZ Theatre Company

Iza-Florina Porumbu este actriță, regizor și producător, cu o experiență de peste 14 ani. Trainer de autocunoaștere și dezvoltare personală prin teatru din 2017 și Artist Manager al companiei ARTIZ din 2018.

Absolventă a Facultății de Teatru “London Metropolitan” și a cursurilor “Bilingual Acting Workshops” din Paris, performer și workshop leader “Arezzo Theater Festival” din Italia.

Iza a dezvoltat o metodă unică de predare – metoda ARTIZ – care include tehnici, jocuri, metode și exerciții teatrale învățate de la diverși practicioneri străini și adaptate pentru a dezvolta skill-uri utile in viata personală și profesională.

Ca actriță, Iza este o prezență captivantă pe scenă, reușind să transmită emoții profunde și să creeze personaje memorabile. Talentele sale actoricești și abilitățile de a se adapta la diverse roluri i-au adus recunoaștere și apreciere în rândul colegilor de breaslă și al publicului.

Pe lângă activitatea sa ca actriță, Iza este și regizor și producător, având o viziune creativă și inovatoare în spatele producțiilor ARTIZ. Își propune să aducă istoria la viață într-un mod inedit, cu ajutorul actorilor live și al experiențelor immersive, creând astfel spectacole și evenimente unice.

Pasiunea Izei pentru istorie și cultura transilvăneană a fost sursa de inspirație pentru înființarea companiei ARTIZ. A dorit să aducă laolaltă arta, istoria și cultura într-un mod autentic și captivant, oferind astfel publicului său experiențe artistice și evenimente de neuitat.

Cu o viziune îndrăzneață și o pasiune debordantă pentru artă, Iza este motorul din spatele companiei ARTIZ, realizând producții remarcabile și oferind o perspectivă fresh asupra teatrului și divertismentului.

Mai multe detalii:

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu evenimentele ARTIZ!

Fii primul care află de evenimentele ARTIZ