La ce oră este?

La ce oră este?

Bun venit în lumea boemă The 7pm Club, locul unde când vine cineva și întreabă ‘¿Qué hora es?’, noi răspundem cu zâmbetul pe buze: ‘Este ora să vii la The 7PM Club! Dar ce înseamnă mai exact această minunată întâlnire live, care are loc în fiecare joi de la ora 7 seara.

Imaginează-ți: ,,Ți-ai petrecut ziua la birou, trecând prin sarcini monotone și rutine de zi cu zi. Ești obosit de aceeași rutină și simți că ai nevoie de o pauză. Te întrebi cum ar fi să-ți dai frâu liber la distracție și să-ți împrospătezi sufletul într-un mod diferit?
Atunci, când simți că vrei să evadezi din monotonie și să cunoști oameni noi, evenimentul nostru Latino Fiesta este alegerea perfectă. Intri într-o lume plină de energie, unde ritmurile latino îți vor face inima să bată mai tare și zâmbetul să apară pe buze. La Latino Fiesta vei fi învăluit într-o atmosferă pasională și plină de culoare. Vei dansa pe ritmurile salsa, bachata și merengue alături de participanți. ”

Cam așa arată una din serile The 7PM Club, pline de activități creative și amuzante, gândite să-ți ofere o seară presărată cu râsete, distracție, voioșie și relaxare. Fiecare săptămână aduce teme diferite și jocuri captivante pentru a te provoca și a te amuza în același timp, precum:

-Petreceri și experiențe tematice (Cabaret, 80s, Kitsch, Spanish Fiesta, Nostalgia România, ARTIZ Land, Short-Film making experience, etc.);

-Speed Dating;

-Game Shows;

-Ladies Wine Club ;

-Petrecerea burlăcițelor.

Iar lista poate continua.

The 7pm Club este o seară specială în care adunăm oameni cu spirit deschis și plini de energie pentru a se bucura de momente de distracție și relaxare. La această întâlnire săptămânală, te poți aștepta la o gamă largă de activități amuzante și jocuri captivante, într-un cadru prietenos și plin de voie bună.

Gândește-te: De când nu ai mai făcut ceva nou?

The 7pm Club este locul perfect pentru a-ți încărca bateriile și a-ți alimenta spiritul aventuros. De la dezbateri savuroase și jocuri de trivia până la seri tematice de crime misterioase, jocuri din copilărie, improvizații, playback sau karaoke, fiecare seară de la 7PM este plină de surprize și momente pline de creativitate.

Acel mediu relaxant și distractiv perfect pentru tine. Scopul nostru este să-ți oferim un moment de respiro după o săptămână grea de muncă, să-ți dai timp pentru tine și să cunoști oameni noi. La The 7pm Club, vei găsi o comunitate prietenoasă și diversă, iar activitățile noastre te vor ajuta să-ți dezvolți creativitatea, să-ți exersezi spontaneitatea și să crești încrederea în tine.

Și, pentru că vrem ca toată lumea să se bucure de această experiență minunată, prima participare la The 7pm Club este gratuită! După aceea, investiția lunară pentru a face parte din acest club special este de 200 RON. E o oportunitate excelentă pentru a-ți oferi timpul și spațiul de a te juca și a fi autentic, într-un mediu sigur și plin de bucurie.

Nu mai sta pe gânduri! Haide să te alături la The 7pm Club și să creăm împreună amintiri de neuitat în fiecare joi seara. Lasă-ți copilul interior să iasă la joacă și să-ți permită să fii liber și autentic. Te așteptăm cu brațele deschise și cu jocurile noastre pregătite pentru a-ți oferi o experiență extraordinară!

Deci, la ce oră ne vedem? Bineînțeles la 7 seara în fiecare joi, în Brașov!

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu v-a apărea.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu evenimentele ARTIZ!

Fii primul care află de evenimentele ARTIZ