Încarc Evenimente

Tur interactiv al Castelului Bran cu actori live

Ești curios să afli despre Turul privat cu Dracula și familia sa în Castelul Bran? Ai nimerit în locul potrivit! Este o experiență interactivă și plină de adrenalină, unde te vei aventura în trecutul cel mai periculos al Brașovului, alături de actori live.

Te așteaptă o călătorie fascinantă a simțurilor către cel mai înfricoșător trecut al Castelului Bran, cu o combinație de elemente tragic-comice ce prind viață în fața ochilor tăi. În timpul acestui tur captivant, vei avea ocazia să întâlnești, în carne și oase, personaje vestite din istorie: mama lui Dracula, Radu cel Frumos – fratele său, Katharina – amanta, Torționarul, Stăpânul secretelor și, desigur, vestitul Conte Dracula.

Vei fi purtat într-o călătorie prin misterele și legendele acestui castel iconic, iar întâlnirea cu aceste personaje istorice îți va oferi o perspectivă inedită și captivantă asupra poveștii sale. Așadar, pregătește-te pentru o aventură de neuitat, unde trecutul se întâlnește cu prezentul, iar poveștile devin realitate. Înconjurat de personaje și povești fascinante, vei trăi momente de neuitat și vei adăuga o notă specială călătoriei tale prin Transilvania. Haide să descoperim împreună misterele și magia Castelului Bran alături de actori live!

 

Tip TicketePrețQty.Coș Tickete
Bilet590 lei
Adaugă în Coș