Încarc Evenimente

Petreceri și experiențe tematice

În ARTIZ, avem tot ceea ce îți dorești pentru a trăi momente de neuitat și a te bucura de o atmosferă plină de distracție și creativitate.
Unul dintre evenimentele noastre deosebite este “Cabaret”, o petrecere inspirată din atmosfera extravagantă și plină de energie a spectacolelor de cabaret. Vei fi învăluit în lumini strălucitoare, muzică vibrantă și numeroase momente artistice care te vor purta într-o lume a diversității și expresiei.

80s Party- Dacă ești un fan al anilor ’80 și îți dorești o călătorie în timp, “80s Party” este alegerea perfectă. Vei putea dansa pe hiturile muzicii anilor ’80, vei putea redescoperi stilul vestimentar al acelei perioade și vei fi parte dintr-o atmosferă plină de veselie și nostalgie.

Kitsch Party– Pentru iubitorii de extravaganță și estetică kitsch, “Kitsch Party” este o alegere minunată. Vei fi înconjurat de culori strălucitoare, decorațiuni amuzante și momente artistice cu un vibe unic. Te vei bucura de o atmosferă relaxată și plină de umor, în care să te distrezi alături de prieteni și colegi.

Latino Fiesta– Un alt eveniment notabil este “Latino Fiesta”, unde vei fi transportat în atmosfera vibrantă a dansului și muzicii latino. Vei avea ocazia să înveți câteva mișcări de dans latino și să te distrezi într-o atmosferă caldă și pasională.

Acestea sunt doar câteva exemple dintr-o listă variată de petreceri și experiențe tematice pe care le oferim. Fie că îți dorești să te întorci în trecut cu “Romanian Nostalgia” sau să explorezi lumea artei cinematografice cu “Short Film Making Experience”, vei găsi întotdeauna ceva special și captivant la ARTIZ.