Încarc Evenimente

Ladies Wine Club

Ești invitată într-un club exclusiv pentru doamne și domnișoare, unde vei explora și savura vinuri de calitate într-un mediu prietenos și plin de farmec. Suntem un club special creat pentru femei, unde ne concentrăm pe networking, schimbul de opinii și socializare într-un mediu relaxat și prietenos.

Fiecare întâlnire este o oportunitate de a face cunoștințe noi, de a ne împărtăși experiențele și de a discuta despre viață și provocările cu care ne confruntăm ca femei. Aici vei găsi un grup divers și inspirațional de femei care își împărtășesc încrederea și cunoștințele. Pe lângă discuțiile în care împărtășim povești și învățăm unele de la altele, organizăm și diverse activități creative și interactive pentru a consolida legăturile și a spori interacțiunea.

Ladies Wine Club este locul unde poți scăpa de agitația cotidiană și te poți bucura de timpul petrecut alături de prietenele tale, într-un cadru elegant și relaxant. Este o ocazie perfectă de a te răsfăța, de a socializa și împărtăși experiențe. La Ladies Wine Club, suntem aici să ne sprijinim și să sărbătorim puterea și diversitatea femeilor în fiecare aspect al vieții noastre. Vino să faci parte din comunitatea noastră minunată și să creezi amintiri memorabile alături de noi!

 

Tip TicketePrețQty.Coș Tickete
Bilet69 lei
Adaugă în Coș