Încarc Evenimente

Dracula Dinner Party&Experiences

La Dracula Dinner Party and Experience, vei avea ocazia să te bucuri de o atmosferă magică și misterioasă, înconjurat de decoruri medievale și de personaje fascinante. Te vei simți ca și cum ai fi călătorit în timp, în vremea Transilvaniei medievale.

Pe durata serii, vei putea savura o cină delicioasă, pregătită cu atenție și inspirată de gastronomia locală. Bucătarii noștri talentați îți vor oferi o experiență culinară deosebită, iar meniul va fi adaptat pentru a corespunde tematicii evenimentului.
În timpul serii, vei putea socializa și interacționa cu personajele medievale, care vor fi îmbrăcate în costume autentice și vor interpreta rolurile cu pasiune și profesionalism. Vei avea șansa să le pui întrebări, să descoperi poveștile lor și să afli detalii interesante despre viața din acea perioadă.

Dracula Dinner Party and Experience este un eveniment unic, care te va captiva prin atmosfera sa magică, personajele sale carismatice și experiențele autentice pe care le vei trăi. Este o oportunitate extraordinară de a te bucura de un moment deosebit alături de prieteni, familie sau colegi, și de a crea amintiri de neuitat.
Așadar, pregătește-te să intri în lumea fascinantă a lui Dracula și să trăiești o experiență remarcabilă în inima Transilvaniei!

 

Tip TicketePrețQty.Coș Tickete
Bilet590 lei
Adaugă în Coș