Încarc Evenimente

Curs Teatru

Descoperă arta teatrului și a improvizației într-un workshop captivant alături de noi! Cu ARTIZ ai oportunitatea de a explora și dezvolta abilitățile tale actoricești, de a te exprima liber și de a te bucura de procesul creativ al teatrului.

Workshop-ul nostru este conceput pentru orice nivel de experiență. Indiferent că nu ai experiență, dar pur și simplu îți dorești să îți dezvolți abilitățile de comunicare și improvizație, acest workshop îți oferă instrumentele necesare pentru a te exprima într-un mod autentic și captivant.

În cadrul acestui workshop interactiv și dinamic, vei fi ghidat de artiști profesioniști într-un proces de învățare plin de distracție și provocări. Vei explora tehnici de actorie, vei învăța cum să improvizezi și să te adaptezi la situații neașteptate, și vei descoperi puterea exprimării tale personale prin arta teatrală.

Fiecare workshop este adaptat nevoilor și intereselor tale, astfel încât să te simți confortabil și încurajat să îți dezvolți creativitatea. Vei avea ocazia să lucrezi în echipă, să îți descoperi propriul stil și să explorezi diverse tehnici și exerciții teatrale care îți vor permite să te conectezi cu emoțiile tale și să-ți dezvolți abilitățile de comunicare non-verbală și verbală.

Într-un mediu prietenos și relaxat, vei avea ocazia să te conectezi cu alți participanți, să împărtășești idei și să te inspiri reciproc. Workshop-ul nostru este un loc unde poți explora, învăța și crește ca artist și persoană. Haide să începem această călătorie teatrală împreună și să descoperim magia și bucuria teatrului. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături la workshop-ului nostru de teatru și improvizație!

 

Tip TicketePrețQty.Coș Tickete
Bilet150 lei
Adaugă în Coș