Încarc Evenimente

1 to 1 Drama Therapy sessions

În ARTIZ, oferim sesiuni individuale de terapie prin teatru 1 la 1. Aceste sesiuni de terapie prin teatru sunt concepute pentru a-ți oferi un spațiu sigur și confidențial în care să explorezi și să-ți exprimi emoțiile, gândurile și experiențele personale prin intermediul artei teatrale.

Cu ajutorul IZEI, un terapeut calificat în terapia prin teatru, vei avea oportunitatea de a explora și de a lucra asupra aspectelor personale prin intermediul jocului, improvizației și a altor tehnici specifice teatrului. Aceste sesiuni individuale se concentrează pe nevoile și obiectivele tale specifice, oferindu-ți un spațiu dedicat în care să te conectezi cu tine însuți și să-ți descoperi resursele interioare.

Terapia prin teatru utilizează puterea artei scenice pentru a te ajuta să-ți dezvolți încrederea în sine, să-ți explorezi și să-ți exprimi emoțiile, să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să-ți dezvolți reziliența emoțională. Prin intermediul jocului și a exercițiilor teatrale, vei avea oportunitatea de a-ți explora propriile experiențe și de a le traduce într-o formă artistică, facilitând astfel procesul de autocunoaștere și de vindecare.
Sesiunile de terapie prin teatru cu IZA sunt personalizate în funcție de nevoile și interesele tale. Fie că este vorba despre explorarea unui eveniment traumatic, gestionarea anxietății sau dezvoltarea abilităților de comunicare, vei beneficia de un cadru terapeutic creativ și empatic, în care să-ți exprimi liber și autentic trăirile și să descoperi noi perspective și soluții.

Într-un mediu sigur și sprijinitor, vei primi ghidare și susținere din partea IZEI, care îți va oferi instrumentele și tehnicile necesare pentru a-ți explora și a-ți dezvolta potențialul interior. Prin intermediul acestor sesiuni individuale de terapie prin teatru, vei avea oportunitatea de a-ți elibera emoțiile, de a-ți descoperi forțele interioare și de a-ți crea un spațiu de creștere personală și transformare.

Tip TicketePrețQty.Coș Tickete
Bilet150 lei
Adaugă în Coș